Νέα Δομή: Κοινωνικό Φαρμακείο

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, παρουσία πολλών επισήμων και, κυρίως, μεγάλου πλήθους δημοτών και κατοίκων,  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και η έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Κοινωνικού Φαρμακείου, που στεγάζεται σε ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο στο Α’ ΚΑΠΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, κ. Διον. Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρ. Κονδύλης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλίμου, κα Γιώτα Προυντζοπούλου, η αντιδήμαρχος Αλίμου κα.  Αναστασία Σιμητροπούλου, ο Πρόεδρος Φαρμακοποιών του Κόσμου, κ. Τσελεπίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Τσαρπαλής, όλοι οι Αντιδήμαρχοι Ελληνικού – Αργυρούπολης, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και οργανώσεων της πόλης.

Ο αγιασμός των εγκαινίων τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν. Σμύρνης, κ.κ. Συμεών, ο οποίος στον χαιρετισμό του εξήρε την ιδιαίτερη και άοκνη προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης   σε αυτή την εποχή της μεγάλης κρίσης να δημιουργεί αυτές τις σημαντικές κοινωνικές δομές, που είναι πραγματικά έργα αγάπης,όπως τα χαρακτήρισε, για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη, ευχόμενος με την ευλογία και ενδυνάμωση του Θεού, τη συνέχεια αυτής της μεγάλης προσπάθειας αρωγής και βοήθειας στους έχοντες ανάγκη.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους , αλλά κυρίως τους εθελοντές που στελεχώνουν τη νέα δομή και δίχως αυτούς το έργο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.